Items toevoegen en bewerken

Alles uitvouwen | Alles invouwen

Items toevoegen vanuit het hoofdvenster van het programma

Items bewerken vanuit het hoofdvenster van het programma

U kunt ook websites, adressen en bankpassen toevoegen vanuit uw browser. Wanneer u een online formulier invult, stelt Kaspersky Password Manager voor om de gegevens in het formulier op te slaan.

U wordt ook door Kaspersky Password Manager gevraagd om een item bij te werken als u het volgende doet:

Kaspersky Password Manager detecteert automatisch het niveau van het webdomein en u wordt gevraagd om het verificatiebereik op te geven. U kunt een account voor een website opslaan en gebruiken om u bij subdomeinen van de website aan te melden. Als u een ander account voor een tweede-niveaudomein of subdomein gebruikt, kunt u dat account opslaan als een apart item.

Items toevoegen vanuit een browservenster